top of page
  • Forfatterens bildeAlexander Nilsen

VI VASKER VINDUER OPP TIL 20 METER, HVORDAN?

Oppdatert: 9. apr. 2020

Har du noen gang prøvd å vaske et vindu som er høyt oppe eller veldig utilgjengelig? Eller får du alltid striper når du vasker vinduer? Eller tenker du at å få noen andre til å vaske vinduene er alt for dyrt?


Jeg tror vi alle har tenkt det.


I denne artikkelen så skal jeg forklare deg på en enkel måte hvordan vi vasker vinduer som er høyt oppe på en sikker, effektiv og miljøvennlig måte.Som du ser på bildet til høyre, så vasker jeg vinduer veldig høyt, for å være helt presis er det 18,5 meter opp.


Jeg bruker her vannførende stenger, som er laget av karbon, og er dermed super lett.


Vannet som kommer ut av springen, er faktisk veldig skittent, det innholder forskjellige urenheter som kalk, mineraler, klor osv. Så dette vannet vil ikke løse opp smuss. Så det vil skje vist man bare vasker med dette vannet, er at det vil likke igjen flekker på vinduet og/eller fasaden.


SÅ HVORDAN LØSER VI DET?

Vi ioniserer vannet. Det vil si at vi renser det helt igjennom spesielle filtre som gjør at alle disse urenhetene forsvinner og vannet blir helt rent. Se video under.

RESULTATET?


Vi vår en svært effektiv og miljøvennlig vindusvask for glass og fasader. Smuss og flekker på overflaten blir oppløst innenfra, fordi vannet er svært aktivt. Så med dette vannet og mekanisk bearbeiding med koster som er tilpasset flaten, som fukter, rengjør og skyller overflaten.
Vi kjører også vannet igjennom varme, som gjør at vi kan vaske vinduer med 60 graders vann. Noe som også gjør det svært effektivt!


Resultatet er rene vinduer uten striper og skjolder samtidig som man unngår bruk av sterke og skadelige kjemikalier.


Som du ser på bildet på siden her, så er kosten veldig skånsom. Det kommer ut masse vann som gjør at vi fukter vinduet/fasaden nok.


Vil du prøve dette på ditt bygg?


Ta kontakt da alexander@rentogpent.org

1 083 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


bottom of page